Wat lief: man geeft stoel in eerste klas aan moeder die reist met ziek kind

Wat lief: man geeft stoel in eerste klas aan moeder die reist met ziek kind

Kelsey Zwick was blij verrast toen ze tijdens haar vlucht onverwachts een plaats in eerste klas kreeg aangeboden. Iemand had gezien dat ze met haar zieke kindje, die een zuurstoffles nodig heeft, het vliegtuig instapte en besloot zijn plaats aan haar en haar baby aan te bieden…

Kelsey was zo onder de indruk van het gebaar van de man dat ze haar verhaal op Facebook poste. Ze vertelt dat ze zo overweldigd werd door zijn gebaar dat ze op dat moment niet genoeg haar dankbaarheid had kunnen tonen. Door haar verhaal op Facebook te delen, hoopte ze dat haar dankbaarheid hem kon bereiken.

Lees ook:
Bijzonder: vreemde vrouw in het vliegtuig blijkt reddende engel

Facebook-bericht

“Dankjewel. Niet alleen voor je stoel, maar ook voor je oplettendheid. Voor het feit dat je ons hebt gezien en dat je je realiseerde dat niet alles even makkelijk gaat. Voor je besluit om een aardig gebaar te maken. Ik besefte dat er zoveel moois is op deze wereld. Ik kan niet wachten om het een keer aan Lucy te vertellen. Ondertussen geven we het door. We voelen ons geïnspireerd door jouw vrijgevigheid.”

Gevonden!

Omdat het bericht viraal ging was de man die zijn eerste klasstoel afstond vrij snel gevonden. Het bleek de 46-jarige Jason Kunselman te zijn. Hij vertelt aan de DailyMail dat hij haar en haar kindje in het vliegtuig zag. “Ik vroeg aan de stewardess of ze dacht dat de jonge vrouw met de baby comfortabeler zou zitten als ze op mijn stoel zou zitten. Ik hoopte dat een betere vliegreis zou hebben als ze wat meer ruimte zou hebben.”

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is voormalig online redacteur bij BabyBytes.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009).

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50