Waarom deze man huilde bij de geboorte van zijn zoon

Waarom deze man huilde bij de geboorte van zijn zoon

Als geboortefotograaf ben je getuige van heel veel bijzondere momenten. Zo ook van deze man die in tranen uitbarstte toen zijn zoon ter wereld kwam. Hij huilde eigenlijk niet alleen vanwege de geboorte van zijn zoon, maar meer om een andere reden…

Kirstie Perez is een ervaren geboortefotograaf, maar de geboorte van dit kindje was voor haar een grote verrassing. De moeder had tijdens haar zwangerschap extreem veel last van misselijkheid,  overgeven en gewichtsverlies, ofwel Hyperemesis Gravidarum. Haar echtgenote stond haar al die tijd bij. In totaal was ze vier keer wegens uitdroging in het ziekenhuis opgenomen.

Lees ook:
Ontroerende foto: vaders met hun pasgeboren baby

Emotionele foto's

Bekijk de fotoserie hieronder en begrijp waarom de kersverse vader niet alleen om zijn pasgeboren zoon huilde, maar ook  vanwege iets anders…:

Hij moest hulpeloos toezien hoe zijn vrouw meer dan 285 dagen aan het overgeven was

Hij zag haar meer dan 15 kilo afvallen door de hyperemesis gravidarum

Tijdens haar zwangerschap werd ze maar liefst vier keer opgenomen wegens uitdroging

Hij had nog nooit zo vaak een maaltijd genuttigd terwijl hij bij de buitendeur zat, omdat ze misselijk werd van de geur van het eten

Na maanden haar te hebben ondersteund was hij ook een grote steun voor haar tijdens de bevalling

“Ik zei tegen hem dat ik hem had vastgelegd toen hij moest huilen op het moment dat hij zijn zoon zag, toen zei hij ‘dat is niet waarom ik moet huilen’”

Van mijn stuk gebracht vroeg ik hem waarom hij dan moest huilen

Hij barstte weer in tranen uit en zei: “Dit is de eerste keer dat ik haar zie lachen in 10 maanden”

Foto's: Kirstie Perez Photography

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50