Waanzinnige 4D-echo laat zien dat baby danst, gaapt en zwaait

Het leven in de baarmoeder is voor veel ouders toch een mysterie, ondanks de vergevorderde echotechnieken van tegenwoordig. Maar deze 4D-echo die op de Facebook-pagina van Meddy Bear stond, laat zien dat een baby in de baarmoeder al hartstikke actief is.

Het is niet bekend in welk ziekenhuis deze echo is gemaakt en wie de ouders zijn, maar hun baby is al een echte internetster geworden met drie miljoen views.

Dansen
Het lijkt net of de baby danst in de baarmoeder door de beweging die hij maakt. Ook maakt 'ie schoppende bewegingen met armen en benen en wrijft hij in z’n gezicht. Daarnaast gaapt en zwaait de baby. Dit gapen is geen teken van moeheid of verveling maar is essentieel voor een gezonde ontwikkeling van de hersenen.

Veel van de kijkers op Facebook zeggen overweldigd te zijn door de video. Ene Glenda Clinton zei: 'Het is zo geweldig. Zwanger zijn is een prachtige zegen. Ze zijn zo lief, zelfs in de baarmoeder, en niet pas nadat ze zijn geboren.’ Kirsty Hartley zegt: 'Wow! Het is een beetje freaky om te zien hoeveel de baby beweegt, maar ook geweldig.'

Wat vind jij van de video?

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Bron: DailyMail

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50