Vrouw (47) bevallen van eerste kind - een uur nadat ze wist dat ze zwanger was

Vrouw (47) bevallen van eerste kind - een uur nadat ze wist dat ze zwanger was

Het zal je maar overkomen: je gaat naar het ziekenhuis omdat je enorme last hebt van je buik en een paar uur later sta je weer buiten met een dochter in je armen. Het overkwam de 47-jarige Judy Brown uit Massachussetts.

Natuurlijk zag Judy dat haar buik wat uitpuilde en dat ze wat dikker was geworden. Een logische verklaring voor haarzelf was echter de menopauze, en ze schonk hier verder dan ook geen aandacht aan. Tot ze buikpijn kreeg en deze ondraaglijk werd: ze besloot samen met haar 48-jarige echtgenoot Jason naar het Beverly Hospital te gaan. Ze werd onderzocht waarna het verrassende bericht kwam van de arts: “Het is goed nieuws: u heeft geen verstoppingen of iets dergelijks. U bent zwanger en u gaat elk moment bevallen.” Wow.

Carolyn Rose
Slechts een uur later verwelkomde het koppel hun prachtige dochter Carolyn Rose. Wat betreft kinderen heeft het echtpaar altijd gedacht ‘als het gebeurt, dan gebeurt het’ - hoewel ze waarschijnlijk nooit gedacht hadden dat het in dit latere stadium nog zou gebeuren. Ondanks dat ze nergens op voorbereid waren is Caroly Rose nu al ‘daddy’s little girl’. “Ik voel me alsof ik elk moment wakker kan worden en zal zeggen: ‘He, het is maar een droom, het voelde zo echt’”, vertelt Jason aan nieuwszender WCVB. De kersverse vader voegt eraan toe dat hij de dikkere buik van Judy niet per se toeschreef aan gewichtstoename, omdat de buik hard was in plaats van zacht. “We vonden het wel een beetje raar, maar dachten er verder niet over na.” En hoewel Jason helemaal verliefd is op zijn kleine meisje willen ze het wel maar bij één kind houden. Hij heeft al een sterilisatie gepland.

Vrienden van Judy en Jason helpen momenteel om alle spullen te verzamelen die nodig zijn voor hun nieuwe gezinslid.

Bekijk hier het nieuwsitem op YouTube. 

Bron: Huffingtonpost

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50