Volg ons WhatsApp-kanaal en maak kans op een Aura Wrap Mesh-draagdoek

Volg ons WhatsApp-kanaal en maak kans op een Aura Wrap Mesh-draagdoek

BabyBytes heeft als een van de eerste in Nederland een WhatsApp-kanaal over zwanger- en moederschap. Je leest er de meest actuele en herkenbare verhalen. Als je ons nu via ons WhatsApp-kanaal volgt, maak je kans op een Aura Wrap Mesh-draagdoek!

Ben jij een fan van draagdoeken? Hoe heerlijk is het om je kleintje dichtbij je te houden en je handen vrij te hebben? Maar niet alleen jij geniet hiervan, ook jouw baby voelt zich veilig en vertrouwd in een draagdoek.

Draagdoek van gerecyclede materialen

Ergobaby heeft nu nieuwe versies van de Aura Wrap-draagdoek uitgebracht die vriendelijk zijn voor milieu en je baby. De draagdoeken zijn gemaakt uit duurzaam gewonnen materiaal en zijn superzacht. De klassieke, ademende en zachte draagdoek voor pasgeboren baby’s is ontworpen voor tijdens rustige dagen en voor het vierde trimester, ideaal om je kleintje tijdens die liefdevolle hechtingsperiode na de geboorte knus bij je te houden.

BabyBytes mag een Aura Wrap Mesh-draagdoek weggeven ter waarde van 59,90 euro. Deze draagdoek is gemaakt van gerecyclede plastic flessen.

Hoe maak je kans op de Aura Wrap Mesh-draagdoek?

Om mee te doen aan de winactie en kans te maken op zo'n prachtige slaapknuffel vul je dit formulier in. Klik (in het formulier) op de link ‘WhatsApp-kanaal van BabyBytes’, klik vervolgens rechtsboven op ‘volg’ en klaar!

De winactie loopt tot en met woensdag 31 januari 2024.

Lees ook:

Nieuw: BabyBytes heeft een eigen WhatsApp-kanaal!
De draagdoek: dé uitvinding voor jou en je partner

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50