Voetballer Stefan de Vrij speelt piano voor ongeboren baby

Voetballer Stefan de Vrij speelt piano voor ongeboren baby
  • in Vaders
  • 0
  • 1661
  • 01/12/2022

Voetballer Stefan de Vrij zit op dit moment in Qatar voor het WK Voetbal. Zijn vriendin Doina vertelt hoe hij een band opbouwt met zijn ongeboren baby nu hij zo druk is met voetbal.

Tijdens een WK-training in Qatar waarbij familie was toegestaan om te kijken, vertelde Doina Turcanu, de vriendin van voetballer Stefan de Vrij, hoe hij via Facetime contact houdt met zijn ongeboren baby, die eind maart wordt verwacht.

'Stefan speelt piano en als we dan Facetimen en hij speelt erop dan houd ik de telefoon bij mijn buik zodat de baby dat kan horen.'

Jongetje

Ook al ziet Doina haar vriend de komende weken, ze is blij dat hij meespeelt en hoopt team dat het tot het einde redt. Het stel kent elkaar al sinds hij Italië speelt en woont nu samen in Milaan. Eind maart wordt de baby verwacht en ze hebben al verklapt dat het een jongetje is.

Vader

Tijdens de familiedag was ook de vader van De Vrij aanwezig. Hij vertelde dat hij zeer in zijn nopjes met de komst van zijn eerste kleinkind. 'Stefan is de jongste, maar de andere twee schieten nog niet echt op wat dat betreft.' Verder liet hij weten dat hij ook al weet hoe zijn toekomstige kleinzoon gaat heten, maar de naam wilde hij nog niet verklappen!

Lees ook:

Voetballer Cristiano Ronaldo over overlijden zoontje
Waarom Ryan Reynolds weer op een dochter hoopt

Bron: KIJK.nl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50