Voedingscentrum opent pop-up babyrestaurant

Voedingscentrum opent pop-up babyrestaurant

Wanneer kun je je baby zijn eerste fruithapje geven? Mag hij boter op zijn brood? Kun je allerlei soorten beleg geven als je baby al een boterham mag eten? En hoe zit het met voeding tijdens mijn zwangerschap? Deze vragen en meer kun je straks vragen in het pop-up restaurant van het Voedingscentrum tijdens de Negen Maanden Beurs in Amsterdam.

Wat is het beste voor je kindje als het gaat om voeding. Dat wil elke ouder weten. Jouw vragen kun je nu dus stellen in het pop-up restaurant van het Voedingscentrum dat tijdens de Negen Maanden Beurs van 20 tot 24 februari open is.

Lees ook:
Baby's krijgen te snel vast voedsel

Hapje eten

Naast veel informatie kun je er natuurlijk ook een hapje eten. Aan de bar kun je van alles proeven en tijdens workshops kun je ook leren hoe je zelf de lekkerste en gezondste gerechten kunt maken voor zwangere vrouwen en jonge baby’s.

Bron: RTLnieuws.nl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50