Vijf maanden zwangere Lily Aldridge straalt op de catwalk

Vijf maanden zwangere Lily Aldridge straalt op de catwalk

Hoogzwanger over de catwalk lopen op New York Fashion Week? Dat kan gewoon! Dit bewijst topmodel Lily Aldridge, die afgelopen week straalde in de show van Brandon Maxwell. De 32-jarige Lily is momenteel zwanger van haar tweede kindje en showde haar babybuikje in een prachtige rode jurk.

Hoogtepunt

Voor het model was het een emotioneel hoogtepunt, zo deelde ze op Instagram: “Zo trots dat ik mocht meelopen in de show van Brandon Maxwell terwijl ik vijf maanden zwanger ben. Ik heb in mijn leven heel wat catwalks gelopen, maar op dit moment zal ik altijd emotioneel terugkijken. Bedankt Brandon om te laten stralen. Ik hou van je!”.

Backstage

Ook backstage was het een feestje voor het model: “Het was zo leuk backstage met al de meisjes, iedereen was zo enthousiast en aaide over mijn buik terwijl we samen dit bijzonder mooie moment vierden”.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50