Video: vrouw bevalt in auto in bijzijn complete gezin

Video: vrouw bevalt in auto in bijzijn complete gezin

Je zit in de auto met je man achter het stuur en je vier kinderen zitten op de achterbank. Dan is daar ineens het moment: je móet bevallen en wel nu! Dat overkwam een moeder van nu vijf kinderen.

Het is in de video niet helemaal duidelijk of ze nu al weeën had en besloot met het complete gezin naar het ziekenhuis te rijden, of dat ineens tijdens het rijden de weeën opkwamen, maar spectaculair is het wel. Terwijl moeder Swinney de weeën probeert op te vangen, rijdt haar man vliegensvlug naar het ziekenhuis. Maar dan beginnen de persweeën en zijn ze niet te stoppen. Ze gaat in de auto bevallen! Haar man neemt het moment van de bevalling op terwijl hij rijdt en vraagt nog of ze twee minuten kan volhouden. Zijn vraag wordt met veel gekreun en geschreeuw van zijn vrouw beantwoordt.

Lees ook:
Wow! Een bevalling in een auto in beeld

Video

De video ziet er een beetje vreemd uit want je ziet in het begin niet veel meer dan haar rug, en je hoort niet veel meer dan geschreeuw, maar wat is het einde mooi!

'Had het niet anders gewild'

Ook al zijn de beelden van de video heftig, de moeder zegt achteraf dat ze het niet anders had gewild: "Het was zo bijzonder om mijn eigen baby ter wereld te helpen. Geen artsen, geen verpleegkundigen of andere drukke mensen, niemand die het moment verstoort die het meest bijzonder is voor een familie als er nieuw leven op de wereld wordt gezet."

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (9) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50