Vers lees- en kijkvoer: nieuwe schrijfsters en vloggers op Babybytes

Vers lees- en kijkvoer: nieuwe schrijfsters en vloggers op Babybytes

Leuk nieuws: vanaf deze maand zullen er een aantal leuke nieuwe columnisten en freelance schrijfsters artikelen gaan schrijven voor Babybytes! Ook beginnen er twee bekende vloggers die hun belevenissen vastleggen op video en met jullie gaan delen.

Wellicht had je de artikelen van Rosanne al opgemerkt: zij is Kinder- en Opvoedcoach en geeft tips & tricks omtrent alles wat met zwangerschap, opvoeding en kinderen te maken heeft. Naast Rosanne zullen er een aantal andere experts binnenkort starten op bijvoorbeeld het gebied van (kinder)voeding. Dit is nog niet helemaal rond, maar we zijn er druk mee bezig! 

Maar ook zullen er twee leuke columnisten gaan schrijven. Allereerst Fenne (fictieve naam), een ‘army wife’ die zal schrijven over haar leven met een militair gezin dat vaak bestaat uit afscheid nemen en er tijdelijk alleen voor staan. Daarnaast hebben we Sanne (bij de vaste kern bekend onder de naam ‘Panini’) die op hilarische en herkenbaar wijze schrijft over het leven met haar gezin. Maar dat is nog niet alles want er zijn ook verschillende enthousiaste freelance schrijfsters bijgekomen die over alles wat met zwangerschap en moeder zijn zullen gaan schrijven.

En misschien had je het al gezien: sinds gister vlogt Mama Wytske (bekend van o.a. RTL5's Wipe Out) voor Babybytes! Ze is nu 17 weken zwanger en legt alles wat ze meemaakt op het gebied van haar zwangerschap vast in haar videodagboek. Binnenkort zal er ook een bekende daddy to be gaan vloggen voor ons, stay tuned...

Een hoop leuke nieuwe dingen, dus genoeg redenen om elke dag even onze site te checken. Alvast veel lees- en kijkplezier!

Liefs,
Team Babybytes.nl
 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50