Verdrietig nieuws voor Britney Spears, zij krijgt haar zoons minder te zien

Verdrietig nieuws voor Britney Spears, zij krijgt haar zoons minder te zien

Het internet is dol op Britney Spears. Er komen vaak diverse afbeeldingen van haar boven duiken en hier worden veel grapjes over gemaakt. Dat het niet zo goed met haar gaat blijkt overduidelijk. Zou dit dan ook de reden zijn waarom ze haar zoons minder vaak krijgt te zien?

De voogdijregeling tussen haar en haar ex Kevin Federline is namelijk gewijzigd. De verdeling is niet langer 50/50 maar nu 30/70. Uiteraard heeft dit als gevolg dat Spears haar beiden zoontjes minder vaak zal zien. Het gaat hier om Sean (13) en Jayden (12). De woordvoerders van Spears en Federline willen hierover verder niks loslaten tegenover de Amerikaanse media.

Spears is een aantal jaar geleden gediagnosticeerd met een bipolaire stoornis. Zij heeft in het verleden meerdere shows geannuleerd en is ook opgenomen geweest in een psychiatrische kliniek, die zij afgelopen mei verliet.

Inga Stoit is online redacteur bij BabyBytes. In haar vrije tijd doet zij veel aan sporten, koken, yoga en ze is gek op lange wandelingen met haar hondjes. Volg Inga ook op Instagram!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50