Vakantie-inspiratie: waar ga je naartoe met jonge kinderen?

Vakantie-inspiratie: waar ga je naartoe met jonge kinderen?

Zin in een fijne vakantie met je gezin? Maar waar ga je naartoe? Wat is nu leuk voor je kinderen, maar waar vind jij óók de broodnodige ontspanning? Hier is wat vakantie-inspiratie! 

Er is zoveel keuze als je online zoekt naar die ene vakantie die perfect past bij je gezin, dat je soms de bomen door het bos niet meer ziet. En als je denkt iets leuks te hebben gevonden dan blijkt het al volgeboekt te zijn! Gelukkig is er nu een aantal sites waar je heel veel leuke plekken kunt vinden en die je graag advies geven. We hebben een aantal sites met kindvriendelijke reizen voor je op een rijtje gezet. 

Vakantie met Kinderen 

Vakantie met Kinderen is een online platform vol leuke vakantie-adresjes met persoonlijke tips en houden trends in de gaten. Zo is het nu dé trend om te gaan voor natuur in combinatie met luxe. Zo zien ze steeds vaker de vraag naar een natuurbeleving maar dat er niet ingeleverd wil worden als het gaat om comfort. Daarom hebben ze drie tips die perfect passen bij deze wensen: 

Het luxe en kleinschalige vakantiepark Sandberghe dat in het Noord-Brabantse natuurgebied de Maashorst ligt. Je kunt hier verblijven in een safaritent of een boomhut en als je extra luxe wilt dan boek je er eentje met een hottub! En voor de kids worden er genoeg leuke activiteiten georganiseerd. 

Ga je liever over de grens, maar niet al te ver: boek een boomhut of een luxe natuurhuisje in het Belgische vakantiepark Warredal dat in natuurgebied Hoge Kempen ligt. Prachtige omgeving met avontuurlijk accommodaties. 

MrsNomad & Kids

Bij MrsNomad vind je de mooiste plekjes in Europa voor jou en je kids die je waarschijnlijk zelf niet had ontdekt. Je kunt zelf zoeken op hun site of een aanvraag doen. Zo hebben ze ontzettend leuke vakantie-adresjes die helemaal ‘jonge gezinnen proof’ zijn in Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje. Benieuwd of er nog een last-minute plekje vrij is. Neem snel even een kijkje

30pluskids

30pluskids is een online platform voor gezinnen met kinderen van 0 tot 12 jaar. Het aanbod is groot, maar sfeer en kwaliteit speelt een grote rol. Inmiddels hebben ze al zo'n 100 adresjes bij elkaar verzameld die allemaal kindvriendelijk, sfeervol, persoonlijk en vaak kleinschalig zijn. Misschien dat je toch nog dat ene ideale vakantie-adresje kunt vinden dat niet is volgeboekt...

Heb jij nog leuke vakantietips?

Lees ook:

De eerste keer op vakantie met je baby: hoe pak je dat aan?
7 tips tegen vakantiestress met kids

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50