Vader schaamt zich totaal niet voor boze bui van peuterdochter

Vader schaamt zich totaal niet voor boze bui van peuterdochter

Je kent het vast wel: zo’n boze peuter die op de grond gaat liggen en het krijst, omdat hij zijn zin niet krijgt. Negen van de tien keer voel je je opgelaten omdat je het gevoel hebt dat iedereen naar je kijkt hoe je dit gaat oplossen. Niet deze vader… Hij schaamt zich helemaal nergens voor als zijn boze peuterdochter zich midden in een supermarkt op de vloer stort.

Terwijl Justin Baldoni met zijn familie wat boodschappen ging doen, kreeg zijn dochter last van een zeer boze bui. Midden in de winkel gooide ze zichzelf op de vloer. Vader Justin keek ernaar en deed…helemaal niets. Althans: hij maakte een foto van het moment en plaatste het op Instagram. Hij voegde de tekst toe: “Twee mannen, die bij elkaar in stilte staan, voor altijd met elkaar verbonden door onvoorwaardelijke liefde voor elkaar en voor deze nieuwe, rauwe en pure ziel voor wie we allebei door het vuur gaan.” De trotse vader voegt er nog aan toe: “Dit is een van mijn favoriete foto’s van mij en mijn vader.”

Lees ook:
Handig: omgaan met de peuterpuberteit doe je zo

Totaal geen schaamte

Justin schaamt zich totaal niet als zijn dochter een tantrum in een winkel heeft. “Ik ben haar vader…niet jij. Laten we ons niet schamen voor onze kinderen. Het zegt niets over jou als ouder. We zouden allemaal een beetje aardiger tegen ons zelf moeten zijn en meer geduld met onszelf moeten hebben. Als we het ons zelf zouden toestaan om al onze gevoelens meer te laten zien, dan hebben we misschien meer plezier en voelen we ons gelukkiger. En dat is wat deze wereld een klein beetje meer kan gebruiken.”

Hoe reageer jij als je boze peuter zich midden in een winkel op de vloer stort?

Bron: Popsugar.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

2 leden zijn nu online
Aanmelden