Vader photoshopt dochtertje in levensgevaarlijke situaties

Vader photoshopt dochtertje in levensgevaarlijke situaties
  • in Baby
  • 2
  • 11300
  • 07/04/2017

Op het eerste gezicht zou je je kapot schrikken als je de foto's op het Instagram account van Stephen Crowley ziet. Misschien zou je zelfs op het punt staan om de kinderbescherming te bellen. Maar niets is wat het lijkt. Stephan is designer en gebruikt zijn photoshopskills om zijn dochtertje Hannah in bijzondere situaties op de foto te zetten. 

Immuunziekte

Hannah heeft een zeldzame immuunziekte warvoor ze al een half jaar van haar korte leventje in het ziekenhuis heeft moeten liggen. Daar kreeg ze chemo en beenmergtransplantatie. Heftig voor zo'n kleintje en voor de ouders. Haar vader geeft aan dat ze al gezin al zoveel normale momenten hebben moeten missen, dat hij haar daarom graag photoshopt in verschillende, gekke, situaties.

Donors beenmergtransplantatie

Met zijn foto's krijgt hij nu ontzettend veel aandacht online en hij hoopt bekendheid te creëren voor beenmergtransplantatie en het werven van donors hiervoor. Die zijn kei hard nodig want uit de 27 miljoen donoren waren er maar drie geschikt voor dochtertje Hannah.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50