Tweeling bokst met elkaar in buik van moeder

Tweeling bokst met elkaar in buik van moeder

Het is al zo krap in de buik van de moeder, dus als je met z’n tweetjes erin zit, is het soms vechten om iets meer ‘space’. Zo’n gevecht was onlangs tijdens het maken van een echo live te zien: een tweeling bokst met elkaar in de buik van de moeder.

De echo werd gemaakt in China bij een vrouw die vier maanden zwanger is van een tweeling, meldt de Britse versie van Metro. De tweeling deelt een placenta en blijkbaar hadden ze even genoeg van elkaar. Want als je goed kijkt zie je dat de een de ander een hoek geeft en de ander doet dat weer terug.

Lees ook:
11 slimme parenting hacks en tips voor ouders van een tweeling

Echo

De vader die het echofilmpje met zijn mobiel filmde, vertelde tegen een Chinese nieuwssite dat hij niet had gedacht dat zijn dochters al voordat ze zijn geboren in het nieuws zouden komen. Ook voegde hij eraan toe dat de twee ook met elkaar knuffelden tijdens het maken van een andere echo. Dus het is gelukkig niet alleen maar haat en nijd, maar een gezonde zussenrelatie;-)

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50