Twee stellen uit 'Boer Zoekt Vrouw' verwachten een baby

Twee stellen uit

Niet alleen Henk en Fiona (seizoen 2012), maar ook Jan en Rianne (seizoen 2014/2015) verwachten komende lente een kindje. Dat maakte het tv-programma vandaag bekend op haar website.

Henk en Fiona

Voor Henk en Fiona is het hun derde kindje. "We weten niet wat het wordt, dat wisten we bij onze vorige twee kinderen ook niet", aldus Fiona. Het Boer zoekt Vrouw stel uit 2012 heeft al twee kinderen, Owen van 3 en Jolene van 1,5 jaar oud.

Alle spullen al in huis

Fiona: “We hebben al een jongen en een meisje, dus we hebben alle spullen al in huis, dat scheelt een hoop geregel.” De twee weten goed dat ze er een broertje of zusje bij krijgen, ze willen dan ook graag mama’s buik aanraken.

Jan en Rianne

Voor Jan en Rianne is het hun tweede kindje: “Het wordt een jongetje! Twee kereltjes”, vertelt het stel. De twee kijken enorm uit naar de geboorte van hun zoontje. En de babykamer van Melle kan zo lekker intact blijven. “We gaan nu weer een andere kamer voor Melle maken, zodat hij al zijn speelgoed kwijt kan.”

Volg jij 'Boer Zoekt Vrouw'?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Laura Saija was online redacteur bij BabyBytes. Ze woont samen met haar vriend Toby, hun peuter Rosie (december 2017) en dreumes Norah (oktober 2019) en baby Hunter (mei 2021). In haar dagelijkse leven probeert ze een balans te vinden tussen het moederschap, haar relatie, vriendinnen én carrière. Volg Laura ook op Instagram.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50