Supersmerige babykamer in Vier Handen op Eén Buik

Supersmerige babykamer in Vier Handen op Eén Buik

Ken je het programma Vier Handen Op Eén Buik van de NPO? In dit programma helpen bekende moeders tienermoeders in de voorbereidingen op hun aanstaande bevalling en in hun rol als moeder. Gisteravond werd het programma trending topic op Twitter en dat begrijpen wij wel…

Ditmaal was het de beurt aan Renate Verbaan om de achttienjarige zwangere Sharona en haar vriend Robin uit Den Haag te helpen. Het is een paar weken voor de bevalling maar zodra Renate het huis binnenkomt bij de aanstaande tienermoeder is het direct duidelijk dat er nog een hoop moet gebeuren. Het huis is één grote vuilnisbelt en zodra ze de babykamer binnenkomt schrikt ze zich rot: overal ligt poep en pies en er liggen drie jonge katten op de kamer. Bovendien liggen er overal vieze kleren. 

Moeilijke situatie
Het stel lijkt geen haast te hebben om zich voor te bereiden op de baby. Sharona heeft geen werk, ze studeert niet, ze rookt als een ketter en haar vriend Robin zit ziek thuis. Ondertussen ligt het huis vol katten- en hondendrollen en stapelt de troep zich op.

Metamorfose
Renate probeert het stel te motiveren en te laten zien dat ze zo echt niet voor een kindje kunnen zorgen. Uiteindelijk lijkt het geholpen te hebben; Sharona weet Renate twee maanden na de geboorte van haar zoon Jayden te verrassen.

Op Twitter stroomden tijdens de uitzending de reacties binnen.

Bekijk het fragment hier en bekijk de hele uitzending hier.

Bron: Veronica
 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (19) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50