Superhandig: lifehacks van papa's!

Superhandig: lifehacks van papa
  • in Vaders
  • 0
  • 744
  • 12/06/2024

Het klinkt heel cliché, maar vaders hebben soms toch wel hele slimme oplossingen voor problemen waar elke ouder weleens tegenaan loopt. Met deze lifehacks van papa's wordt het leven een stuk eenvoudiger!

Op het social netwerk Reddit bij het topic r/Daddit zijn heel veel superhandige lifehacks te vinden. We hebben er een paar voor je geselecteerd!

Met water verven

Geef ze een kwast en een emmertje water en laat ze de houten schutting, waterton, bankje...eigenlijk alles wat er maar aan hout in je tuin te vinden is, verven. Zijn ze op z'n minst 20 minuten mee bezig.

lifehacks

Extra calorieën voor moeder die borstvoeding geeft

Een nieuwbakken vader maakt elke avond een bak met wat extra gezonde (!) calorieën voor zijn vrouw die borstvoeding geeft. Papa George reageert: “Mijn vrouw zou deze schaal uit mijn handen slaan en een bak ijs eisen.”

lifehacks

Bellenblazen zonder morsen

Je kent dat wel: als je kleine gaat bellenblazen dan weet je bijna zeker dat het bakje met sop omver gaat. Maar daar heeft deze vader de ultieme oplossing voor: plastic straps om het bakje aan een hek vast te maken!

lifehacks

Altijd een reservesetje bij de hand

Houd altijd een reservesetje luiers en kleding bij de hand in een zipperzakje in de auto. Deze vader vergat zo vaak de luiertas dat zo'n setje in de auto zijn (en dat van zijn kind) een redding was als er een ongelukje was gebeurd.

Luier-hack

Niets vervelende dan luiers die los hun eigen weg gaan vinden in luierbakken, -lades, -tassen etc. Dus dit is een hele handige: een luier als luierhouder gebruiken!

lifehacks

Zelfgemaakte activiteitenbord

Leuk al die dure activiteitenborden, waarmee je kleine zijn zintuigen kan ontwikkelen, maar je kunt er makkelijk zelf eentje maken!

lifehacks

Luieremmer-hack

Ken je dat: dat de luieremmer vol zit en je de zak er met geen mogelijkheid uitkrijgt, omdat de boel vacuüm zuigt? Met deze simpele luieremmer-hack heb je nergens meer last van!

lifehacks

Handig toch, die vaders!

Lees ook:

5 lifehacks voor ouders: om het allemaal wat makkelijker te maken
9 lifehacks voor ouders van een pasgeboren baby

Bron en beelden: BoringPanda.com

Nieuw bij BabyBytes: de bevallingsverhalen podcast

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50