Mail ons de mooiste kerstfoto van je kind

Mail ons de mooiste kerstfoto van je kind

Niets leuker dan schattige kerstfoto's van kinderen te bekijken. Dus wil je graag een kerstfoto van je baby, dreumes of peuter met ons delen. Heel graag! Wij maken een selectie van de mooiste foto's die je tijdens kerst rustig op onze site kunt bekijken.

Het is weer tijd voor een prachtige fotoverzameling van de mooiste kerstfoto's van je kind. Want Kerstmis is natuurlijk hét moment waarop je je kind in zijn kersttenue op de gevoelige plaat wilt vastleggen, toch? En hoe leuk is het als jouw kerstkindje op de site van BabyBytes te zien is?

Laat je je spruit fotograferen door een professionele fotograaf of wil je zelf aan de slag? Als dat laatste het geval is, dan heb je vast iets aan de tips van een professionele fotograaf.

Mail je foto!

kerstfoto

Heb je een mooie foto van je kleine die je graag met de rest van de wereld wilt delen? Mail je foto naar info@babybytes.nl o.v.v. 'Kerstfoto'. Vergeet niet de leeftijd en de naam van je kind(eren) erbij te vermelden.

Lees ook:

Grappige video's: kinderen compleet betoverd door kerstversiering in de winkel
Hilarische kerstkaarten met familiefoto's

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50