Hilarische kerstkaarten met familiefoto’s

Hilarische kerstkaarten met familiefoto’s
  • in Overig
  • 2
  • 2687
  • 19/12/2018

Leuk idee: om je gezin in kerstsfeer te fotograferen en als kerstkaart te versturen. Maar ja, je kunt het zo mooi in je hoofd hebben, als je kinderen hebt loopt nooit iets volgens plan. Kijk maar naar de kerstkaarten van familie Stanley. Hun kerstkaarten met familiefoto’s zijn hilarisch!

Vader en moeder Stanley hebben het opgegeven om mooie kerstkaarten te maken met een gezinsfoto. De allereerste keer dat ze het wilden doen, liep alles mis. “We waren net voor het eerst ouders en alles ging mis: de baby huilde constant, het licht buiten veranderde continue, dan keek ik wek, dan de ander. We moesten zo hard lachen om de foto’s dat we besloten dat we ze toch maar verstuurden en onze familie vond het geweldig. Vanaf toen hebben we de traditie in ere gehouden: we wilden kaarten versturen waarop de chaos van het ouderschap duidelijk wordt uitgebeeld”, vertelt Jonathan Stanley aan BoredPanda.com.

Lees ook:
Hilarische video: ouders willen kleintjes laten lachen voor de foto

Resultaat

Inmiddels is het gezin gegroeid en vinden de kinderen het geweldig om te doen. Het resultaat mag er dan ook zijn:

kerstkaart

kerstkaart

kerstkaart

kerstkaart

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50