Stokke® Scoot™ nu ook geschikt voor newborns! (+ superleuke actie Negenmaandenbeurs!)

Stokke® Scoot™ nu ook geschikt voor newborns! (+ superleuke actie Negenmaandenbeurs!)

Kennen jullie de Stokke® Scoot al? Een compacte kinderwagen die super wendbaar, lekker licht en draagbaar én aanzienlijk goedkoper is dan een kinderwagen. Uitermate geschikt dus voor de stadse mama. Het enige nadeel? Dat hij tot voorheen alleen in buggy-stand beschikbaar was. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen!

Nieuwe ontwikkeling Stokke® Scoot™

Stokke® heeft namelijk een reiswieg ontworpen die op de Scoot™ past, zodat de wagen meteen na de geboorte veelvuldig gebruikt kan worden. Hij is lekker ruim voor je baby, met een heerlijk zacht matras. Het hoofdje wordt extra ondersteund door de extra bescherming en er is goed nagedacht over de ventilatie in de wieg voor een gezonde luchtstroom. 

Makkelijk op te bergen

Ook zo handig: de reiswieg voor de Stokke® Scoot™ heeft twee verborgen handgrepen, zodat hij makkelijk opgepakt kan worden. Bovendien kan zowel het wieggedeelte als de buggy zelf goed opgeklapt worden, zodat de wagen heel weinig ruimte in beslag neemt. Nog een groot voordeel voor moeders in de stad. Of moeders in het algemeen die het met iets minder ruimte moeten doen. Of moeders die überhaupt niet houden van kinderwagens die veel plek in beslag nemen. Kortom: iedereen dus ;-)

De Stokke® Scoot™ met het buggygedeelte kan ook gebruikt worden voor newborns. Daar is namelijk de comfortabele newborn-ondersteuning voor te koop. Dit inlegbare gedeelte ondersteunt het hoofdje en de voetjes extra. En is je kindje hier uitgegroeid? Dan haal je het gewoon weg! 

 .

Negenmaandenbeurs

Voor moeders die van plan zijn volgende week een bezoekje te brengen aan de Negenmaandenbeurs hebben we een extra leuke mededeling: neem - als je die hebt – het ruggensteuntje van je Tripp Trapp-stoel mee, dan graveren ze bij de Stokke®-stand ter plekke de naam van je kleintje erin, helemaal gratis. Hoe leuk is het om je kinderstoel gepersonaliseerd te hebben!?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50