Stewardess helpt moeder uit de brand

Stewardess helpt moeder uit de brand

Reizen met een klein kind kan heel vermoeiend zijn, zeker als het je niet gelukt is om een rechtstreekse vlucht te boeken. Wat fijn als je dan een stewardess aan boord treft die je heel even uit de brand kan helpen.

Savannah Blum was met haar 19-maanden oude dochter onderweg naar haar familie. Normaal gesproken gaat ze met een rechtstreekse vlucht, maar dat was deze keer niet gelukt. Ze moest een overstap maken. Op zich is dat niet zo heel erg voor een keer, maar als je dochter als tijdens het eerste gedeelte duidelijk laat merken dat ze er niet veel zin in heeft dan kan het een vermoeiende trip worden.

Lees ook:
Hoe zorg je dat een vliegreis met je baby relaxt verloopt?

Stewardess

Gelukkig was er een hele lieve stewardess aan boord die het leed van de moeder opmerkte. Stewardess Jessica twijfelde geen moment en hielp de moeder even uit de brand door haar dochtertje over te nemen en een rondje te maken in het vliegtuig. “Kom maar hier baby. Ik heb haar, moeder. Ga jij je maar lekker installeren.”

Ook liet ze Savannah weten dat ze ook aanwezig was op de aansluitende vlucht. Dat geeft je als moeder toch weer even moed om te weten dat je het niet helemaal alleen hoeft te doen.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

1 leden zijn nu online
Aanmelden