Stagevacature: online redactie BabyBytes zoekt versterking

Stagevacature: online redactie BabyBytes zoekt versterking

BabyBytes, hét online platform voor vrouwen die alles willen weten over zwangerschap, opvoeding en het leven als modern mommy, zoekt een hands on stagiaire voor de online redactie. Of je zelf moeder moet zijn of er heel veel verstand van hebben? Nou nee, maar het is wel fijn als je interesse hebt in deze onderwerpen! 

Jij bent...

We zijn op zoek naar een enthousiaste HBO-student die een passie heeft voor schrijven, kind aan huis is op verschillende social media kanalen, zelfstandig kan werken en niet bang is om initiatief te nemen. En als je nog een beetje handig bent met Canva of een andere tool om vorm te geven, is dat mooi meegenomen! 

Hoe ziet je dag eruit? 

‘s Ochtends praat je even bij met collega's bij het koffiezetapparaat, om vervolgens op zoek te gaan naar onderwerpen om over te schrijven. Maakt een BN’er op social bekend dat ze zwanger is of is bevallen, kom je nog schattige video's tegen, wat is een hot topic in ons forum en zijn er nog interessante onderzoeken gepubliceerd rondom zwangerschap, baby's, peuters of moeders? Zodra je onderwerpen hebt gevonden, ga je ermee aan de slag. Wordt het een nieuwsbericht of doe je meer research en maak je er een tijdloze longread van? 

Heb je iets moois en foutloos gepubliceerd op de site dan kijk je even hoe je dat op welke manier wilt publiceren op onze socials. Ga je voor interactie of wil je onze volgers informeren? 

Natuurlijk houd je in de gaten of wat je hebt geschreven goed wordt ontvangen door onze lezeressen. Naast het schrijven van artikelen help je ook met de online en social strategie van BabyBytes om ons platform te laten groeien. 

En als je denkt: 'Dit kan beter, leuker of anders’ dan willen we dat vooral weten. Graag zelfs! 

Wat bieden wij je? 

  • Stagevergoeding
  • Fijne werkplek in een net verbouwd pand
  • Mogelijkheid om thuis te werken
  • Gezellige lunches en vrijdagmiddagborrels

Is dit de stage die je zoekt? Of ken je iemand die perfect in het plaatje past? Stuur een mail naar Chantal Anthonio, via info@babybytes.nl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Anne1989

    Niet voor mij hoor, maar er staat niet in voor welk schooljaar/per wanneer de stage is.

    De HBO stages starten altijd miv nieuw schooljaar, bij ons stromen vanaf april altijd de stage sollicitatiebrieven binnen..

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50