Slapen in een baarmoeder?

Slapen in een baarmoeder?

Tijdens de laatste weken, slaapt je ongeboren baby gemiddeld 12 uur per dag in je baarmoeder. Wat zou dat heerlijk zijn als je dat als oververmoeide ouder kunt doen. Nu gaat dat misschien lukken in een ‘baarmoeder hotelkamer’.

In Londen biedt een hotel ‘baarmoederkamers’ aan, of zoals ze het zelf noemen: Zed Rooms. De kamer bestaat uit zachte verlichting, zachte kleuren en een comfortabel bed die de sfeer van een baarmoeder moeten nabootsen. De inrichting is bedoeld om de REM-slaap te bevorderen en is geïnspireerd op de laatste weken van het ongeboren kind in de baarmoeder als het gemiddeld twaalf uur per dag slaapt.

Lees ook:
Slaaptekort vanwege de kleine? Dit zijn slaaptips van ouders voor jou

Tip

Dus als je een weekendje met je lief er even tussenuit wil, vooral om wat slaap in te halen, misschien is dit een tip!

Ga jij weleens samen met je lief er een weekend op uit om wat slaap in te halen?

Bron: Standard.co.uk

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50