Shelly Sterk bevallen van tweede zoontje

Shelly Sterk bevallen van tweede zoontje
  • in Baby
  • 0
  • 918
  • 23/02/2024

Presentatrice en verslaggeefster Shelly Sterk is bevallen van haar tweede zoontje! Dat liet ze donderdagmiddag 22 februari weten via Instagram. Ook onthulde ze de naam die niemand heeft geraden!

Tweede kindje

In augustus 2023 maakte Shelly bekend dat ze in verwachting was van haar tweede kindje samen met haar man Mark. Ze vertelde toen niet wanneer ze uitgerekend was, en ze heeft de geboortedatum tot nu toe ook voor zichzelf gehouden. Wel deelde ze de naam van haar kleine spruit: Jess Ebing Sterk. In haar Instagrampost (waar ze superschattige foto’s deelt van Jess en grote broer Jake) liet ze weten dat Jess nu al goed is met deadlines. Een uurtje voordat ze zou worden ingeleid, begonnen spontaan haar weeën.

Grote broer

Volgens de presentatrice is Jake, die in 2019 werd geboren, de liefste grote broer die denkbaar is en dat hij stapelgek is op kleine Jess. Ze legde erbij uit: "Hij vertelt hem de liefste verhalen over alles wat hij hem gaat leren en met hem gaat beleven.”

Shelly eindigde grappend haar post met: “Vaders en moeders, hou jullie dochters maar binnen!”

Lees ook:

Leuk babynieuws: Anna Nooshin is moeder geworden van eerste kind!
Shelly Sterk is bevallen van een zoon maar dit ging niet bepaald makkelijk

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50