Leuk babynieuws: Anna Nooshin is moeder geworden van eerste kind!

Leuk babynieuws: Anna Nooshin is moeder geworden van eerste kind!

Al een tijdje nam ondernemer en influencer Anna Nooshin haar volgers mee in haar zwangerschapsproces op haar sociale media. Zo maakte ze onder andere video’s over de styling van haar ‘babybelly’ en deelde ze prachtige foto’s van haar zwangerschapsshoot op Instagram. En nu eindelijk is het grote nieuws daar dat ze bevallen is van een dochter. Vader van het kindje is Anna’s vriend, Thijs Boermans.

Instagram

Anna en Thijs maakten met een video op Instagram dit grote nieuws bekend. Bij de video stond de tekst: "Hi Nala". In de video is baby Nala niet helemaal te zien. Wel zijn er mooie beelden van haar handjes, voetjes, armpjes en beentjes in beeld gebracht. Het is nog niet bekend op welke datum dochtertje Nala geboren is. Anna laat in haar Instagram story weten dat ze expres niks hadden gedeeld om nog even in hun privé bubbel te kunnen genieten.

Relatie

Anna Nooshin en Thijs Boermand hebben hun relatie lang privé gehouden. Op sociale media deelden de twee ook niet dat ze een relatie hadden. Pas na de zwangerschapsaankondiging van Anna werd duidelijk dat ze een relatie met GTST-acteur Thijs heeft. Al delen ze niet veel van elkaar op sociale media, de twee zijn wel dolgelukkig samen. Zo vertelde Thijs in de podcast V4ader: “Ik heb iemand gevonden die bij mij zo veel geluk naar boven haalt, dat het allemaal goed genoeg voelt om een kleintje de wereld op te zetten. En dat is zij. Maar ik vind het fucking eng.”

Lees ook:

Blij babynieuws: Frenkie de Jong is papa geworden! 
Blij babynieuws: derde kindje voor Thomas Bergen!

Bron: Linda

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50