Vlogger bekent: Ik geef borstvoeding tijdens de seks

 • in Voeding
 • 12
 • 70585
 • 12/03/2020

“Het lijkt alsof seks een taboe-onderwerp is, maar door seks zijn we wel ter wereld gekomen. Het is wat het is. Geniet ervan”, zegt de Amerikaanse vlogger Tasha Maile. En alsof ze niet genoeg taboedoorbrekend is, geeft ze toe dat ze met haar ex-man seks heeft gehad terwijl ze borstvoeding gaf...

Die video die op haar Youtube-kanaal Spiritual Tasha Mama te zien is, ging compleet viraal en werd maar liefst ruim 3,1 miljoen keer bekeken. De bekentenis van de volgende mama, die vooral blogs plaatst waarop ze borstvoeding geeft, leverde gemengde reacties op. Het was niet alleen maar kritiek, maar toch vond ze het nodig om er even op terug te komen in bovenstaande video.

Lees ook:
7 tips om je seksleven op peil te houden na het krijgen van een kind

In deze video vertelt ze waarom ze wel eens borstvoeding gaf tijdens de seks. Haar kindje kon niet zonder haar en als ze hem neerlegde dan was hij ontroostbaar. Hij wilde het liefst 24 uur per dag aan haar blijven hangen.

Verder komt ze in deze video er weer uitgebreid op terug dat seks iets heel moois is en dat je er juist van moet genieten. Ze vindt het vervelend dat er soms een taboe hangt op het onderwerp. Die wil ze duidelijk doorbreken, want ze doet nog een bekentenis: dat ze seks heeft gehad terwijl haar slapende baby soms naast of op haar lag. Ze wil benadrukken dat haar kindje aan het SLAPEN was en er dus niets van meekreeg. “Hij had helemaal niets te maken met de seks, dus houd op met oordelen.”

Bekijk ook de video waarin ze toegaf dat ze borstvoeding geeft tijdens de seks:

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (12) Stuur een bedankje


 • Sabr

  Walgelijk gatver. Lijkt mij ook zoooo niet opwindend gatverdamme gewoon. Mensen draaien echt door.

 • Charliecharlie

  Word niet zozeer chagrijnig over het onderwerp, in die situatie zal t niet gek hebben gevoeld, nou best. Maar meer over het feit dat ze dit publiek wil delen (duuuuuuh kritiek) en dan klagen over kritiek. Hou dingen voor jezelf. Of voor je beste vrienden. Scheelt een hoop.

 • Punkaas

  Ik vind het knap, zelf was mijn gevoel een no no als ze (slapend) erbij waren als baby en als ze dan zouden wakker worden ze bij wijze van konden meekijken.. alleen het idee al. Heb de seks altijd verborgen gehouden, en nu altijd nog.. kan dat echt niet. Ook al hebben ze nog geen besef als ze onder een jaar zijn maar vind het echt een orgasme killer haha

  En trouwens een taboe is het niet, zoiets doe je niet lijkt mij.. het heeft ook iets instest achtigs want je kindje kan niet beslissen of hij of zij erbij wil zijn ook al slaapt het én drinkt het bij deze dame ook nog eens aan de borst..

  Normen, waarden en vooral eigenwaarde is duidelijk niet in balans vind ik maar om te spreken van een taboe is wel bizar.

 • Babyblessed

  Borstvoeding geven oke.

  Sex hebben oke.

  Maar tijdens borstvoeding? Je gaat toch geen sex hebben waar je kind bij is laat staan aan je tepel zuigt. Mja zal wel aan mij liggen.

 • MNAZ

  Sorry ben pro bv maar dit gaat mij te ver....

 • .FamilyFirst

  Wauw dan ben je wel erg,

 • Lynn.x3

  Triest mens.

 • Nog-even!

  Fakenews en aandachttrekkerij....

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50