Vlogger bekent: Ik geef borstvoeding tijdens de seks

“Het lijkt alsof seks een taboe-onderwerp is, maar door seks zijn we wel ter wereld gekomen. Het is wat het is. Geniet ervan”, zegt de Amerikaanse vlogger Tasha Maile. En alsof ze niet genoeg taboedoorbrekend is, geeft ze toe dat ze met haar ex-man seks heeft gehad terwijl ze borstvoeding gaf...

Die video die op haar Youtube-kanaal Spiritual Tasha Mama te zien is, ging compleet viraal en werd maar liefst ruim 3,1 miljoen keer bekeken. De bekentenis van de volgende mama, die vooral blogs plaatst waarop ze borstvoeding geeft, leverde gemengde reacties op. Het was niet alleen maar kritiek, maar toch vond ze het nodig om er even op terug te komen in bovenstaande video.

Lees ook:
7 tips om je seksleven op peil te houden na het krijgen van een kind

In deze video vertelt ze waarom ze wel eens borstvoeding gaf tijdens de seks. Haar kindje kon niet zonder haar en als ze hem neerlegde dan was hij ontroostbaar. Hij wilde het liefst 24 uur per dag aan haar blijven hangen.

Verder komt ze in deze video er weer uitgebreid op terug dat seks iets heel moois is en dat je er juist van moet genieten. Ze vindt het vervelend dat er soms een taboe hangt op het onderwerp. Die wil ze duidelijk doorbreken, want ze doet nog een bekentenis: dat ze seks heeft gehad terwijl haar slapende baby soms naast of op haar lag. Ze wil benadrukken dat haar kindje aan het SLAPEN was en er dus niets van meekreeg. “Hij had helemaal niets te maken met de seks, dus houd op met oordelen.”

Bekijk ook de video waarin ze toegaf dat ze borstvoeding geeft tijdens de seks:

Reageer op dit artikel

reacties (8) Stuur een bedankje


 • MNAZ

  Sorry ben pro bv maar dit gaat mij te ver....

 • Nx4

  Wauw dan ben je wel erg,

 • Girly.momx3

  Triest mens.

 • Nog-even!

  Fakenews en aandachttrekkerij....

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50