Schattig sportmaatje voor rapper Diddy tijdens ochtend workout

Schattig sportmaatje voor rapper Diddy tijdens ochtend workout
  • in Vaders
  • 0
  • 538
  • 20/04/2023

Rapper Dean - Diddy - Combs was zich aan het voorbereiden op zijn optreden tijdens Coachella en werd tijdens zijn ochtend workout vergezeld door een superschattig sportmaatje.

Instagram 

Diddy plaatste op Instagram een video van zijn workout en met wie hij dat samendeed: zijn zes maanden oude dochtertje Love. Het meisje speelde op een mat voor de hometrainer waarop hij zich in het zweet werkte. Zo te zien was ze ook bezig met een paar oefeningen. 

Bij de video plaatste hij de tekst: “Ik en #BabyLOVE bereiden ons voor op Coachella vanavond!!! LOVE! LOVE!! LOVE.”

Vader van zeven kinderen 

In december 2022 plaatste hij op Instagram een foto waarbij hij de geboorte van zijn jongste kind aankondigde. Diddy heeft in totaal zeven kinderen. Zijn eerste vier kinderen kreeg hij samen met model Kim Porter, verder heeft hij een dochter met Sarah Chapman en een zoon met ontwerpster Misa Hylton. De moeder van zijn dochtertje Love werd in eerste instantie niet bekendgemaakt. TMZ liet weten dat de moeder van het meisje de 28-jarige Dana Tran heet.

Lees ook:

Sporten tijdens de zwangerschap: hoe zit dat nou eigenlijk?
Dit gezin heeft nu een eigen elftal

Bron: Today.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50