Dit gezin heeft nu een eigen elftal

Dit gezin heeft nu een eigen elftal

Een Belgisch gezin verwelkomde onlangs hun elfde telg! Dat is op zich al bijzonder maar dit elftal nog specialer maakt is dat hun voornaam uit vier dezelfde letters bestaat…

Zo heten ze: Alex (13), Xela (11), Lexa (10), Xael (9), Xeal (8), Exla (5), Leax (4), Xale (2) en Elax (1). Het elfde kindje, een meisje, kreeg de naam Alxe.

Lees ook
Wow! Vrouw bevallen van gezonden negenling!

Liefst twaalf kinderen

Axle lag in een stuitligging maar volgens moeders Gwenny is de bevalling relatief vlot verlopen. “Het blijft een magisch gevoel om nieuw leven te kunnen verwelkomen. We zouden graag twaalf kinderen hebben, dus we zijn er bijna.”

Naam

De naam voor het twaalfde kind wordt wat lastiger, want de mogelijke combinaties met de vier letters zijn bijna op. De moeder vindt het wel belangrijk dat het nog wel uit te spreken is. Ook mag het niet kwetsend zijn. “We willen niet dat de kinderen worden gepest vanwege hun naam.”

Bron: AD.nl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50