Sanne Vogel verwacht een tweeling

Sanne Vogel verwacht een tweeling

Sanne Vogel is in verwachting van een tweeling. Dit maakte de actrice, die momenteel dertien weken zwanger is, zelf bekend op Instagram. “We zijn onwaarschijnlijk gelukkig, maar we vinden het natuurlijk ook onwijs spannend”.

Misselijk

“Ik ben zo ongelooflijk misselijk en moe geweest”, aldus Vogel. “Nu de misselijkheid is gezakt, doen we vreugdedansjes in de woonkamer en groeit mijn buik als kool."

Dochter

Vorig jaar kreeg de 35-jarige Vogel nog een enorme klap te verduren. Ze verloor haar dochter na vier maanden zwangerschap. Ze bracht dat zelf naar buiten omdat ze merkte dat er nog een taboe op heerst.

Dit bericht bekijken op Instagram

We kunnen het zelf nog steeds niet helemaal geloven... We zijn onwaarschijnlijk gelukkig, maar we vinden het natuurlijk ook onwijs spannend. Ik ben 13 weken zwanger! Whoop Whoop! En we verwachten niet één, maar twee kindjes!!!! Wat??? Whaaaaa!!! Die zagen we niet aankomen. Alhoewel... ik ben zo ongelooflijk misselijk en moe geweest, dus er viel veel op zijn plek bij de eerste echo! Nu is de misselijkheid gezakt, doen we vreugde dansjes in de woonkamer en groeit mijn buik als kool. We zijn ontzettend dankbaar en blij en we wensen met heel ons hart dat deze twee kleine mensjes gezond op de wereld zullen komen. #babynews #wondertjes #preggo #tweeling #twins #zwanger #happytimes #liefde #love #babys @melchiorskingdom

Een bericht gedeeld door Sanne Vogel (@sannevogel) op

Tags: Tweeling

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50