Sanne Vogel verloor ongeboren dochtertje na vier maanden zwangerschap

Sanne Vogel verloor ongeboren dochtertje na vier maanden zwangerschap

Actrice Sanne Vogel heeft afgelopen zomer na vier maanden zwangerschap haar ongeboren dochter verloren."De details doen er niet toe, het verdriet was groot", schrijft Vogel op Instagram.

Taboe

Ze zegt lang getwijfeld te hebben of ze het naar buiten wilde brengen. "Inmiddels weet ik dat heel veel zwangerschappen mislopen en dat hier weinig over gesproken wordt. Dat vind ik gek, het is belangrijk erover te praten, om zo’n groot verlies een plekje te kunnen geven. Maar op de een of andere manier is het een taboe en is verdriet een emotie waar mensen zich voor schamen”.

Relatie

Volgens Nu.nl heeft 34-jarige Vogel sinds 2015 een relatie met de zes jaar jongere Melchior. Hij vroeg haar vorig jaar ten huwelijk. Vogel was te zien in meerdere toneelstukken, in de serie en filmversie van Verliefd op Ibiza en de films Mannenharten, Homies en Tuintje in mijn hart. Ook regisseerde ze de films Hartenstraat en Brasserie Valentijn.

Wij wensen Sanne en alle andere mama's die zoiets is overkomen veel sterkte toe!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50