Roxeanne Hazes wil zich over een paar jaar volledig op gezin storten

Roxeanne Hazes wil zich over een paar jaar volledig op gezin storten

Roxeanne Hazes steekt haar liefde voor haar zoon Fender en verloofde Erik niet onder stoelen of banken. Het moederschap bevalt haar zo goed dat ze zich er over een paar jaar volledig op wil storten.

De 25-jarige zangeres meldt in Grazia dat ze altijd al jong moeder wilde worden: “Ik kreeg eerst een miskraam, dus het heeft net iets langer geduurd dan we hoopten. Maar ik voelde bij hem wel meteen: jij bent degene met wie ik een handvol kinderen wil. Ik wist dat ik mijn beste maatje en mijn grote liefde had gevonden”, vertelt ze over Erik.

Stoppen

Het liefst zou Roxeanne zo veel mogelijk tijd met haar gezin doorbrengen. “Laatst zei ik hardop tegen Erik: ‘Ik ga nu even een paar jaar goed geld verdienen en intussen een fucking goede moeder zijn, en dan stop ik er gewoon mee.’”

Feestdagen

De jonge moeder kijkt ook al uit naar de kerstdagen: “Vroeger had ik altijd een dip tijdens die koude kerstdagen, maar sinds ik met Erik ben, geniet ik er echt van. Het is zo’n rijkdom om die kleine er nu ook bij te hebben.”

Foto: Instagram

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50