Roxeanne Hazes over kritiek badfoto: “Niet alle naakte huid is meteen seksueel gerelateerd”.

Roxeanne Hazes over kritiek badfoto: “Niet alle naakte huid is meteen seksueel gerelateerd”.
  • in Moeder
  • 10
  • 10287
  • 18/09/2018

Nietsvermoedend deelde Roxeanne Hazes gisteren een kiekje waarop ze samen met haar zoon in bad zit. Dat er naast een lachende Fender een deel van haar borsten te zien is, valt niet bij iedereen in goede aarde.

Volgers

Er volgt een heftige discussie wanneer een volger reageert met: “Duidelijk vraag om aandacht. Draait deze foto om je zoon of om jou?”. Er zijn veel vrouwen die het opnemen voor Roxeanne en het juist een prachtige foto vinden van een intiem moeder-zoon momentje.

Dit bericht bekijken op Instagram

night night.

Een bericht gedeeld door DOCHTER DRE (@roxeannehazes) op

Tegenreactie

Als tegenreactie plaatste de trotse moeder gisteravond een nieuwe foto waarop ze haar zoon voedt: “Voor hen die moeite hebben om dat onderscheid te maken, hier een foto van een 10 minuten oude Fender, driftig drinkend uit mijn borst. Ik vind het een prachtige foto, net zoals ik mijn kind prachtig vind!”.

“Ophef over een vrolijk moment met mijn zoon in bad. Niet alle naakte huid is meteen seksueel gerelateerd. Jammer dat hier toch nog zo moeilijk over gedaan wordt”, schrijft ze over de badfoto.

Wat vind jij van deze foto's?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (10) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50