Rokende, energiedrankjes drinkende tienermoeder in Vier Handen Op Een Buik

Rokende, energiedrankjes drinkende tienermoeder in Vier Handen Op Een Buik

Vorige week was er veel commotie over een aflevering van het NPO-programma Vier Handen Op Een Buik. Hierin was de 18-jarige Sharona te zien met haar vriend waarbij de hele kinderkamer was ondergepoept door hun kittens en het hele huis één grote zooi was. Maar ook gisteravond was weer een aflevering wat veel onbegrip en woede opriep onder de kijkers.

Tatum Dagelet helpt in deze aflevering de 19-jarige Marlies die in verwachting is van haar eerste kindje en er helemaal alleen voor staat. Haar moeder woont in het buitenland en de vader van de baby is nergens te bekennen. Helaas heeft Marlies ook niet zoveel kennis en ze weet bijvoorbeeld niet wat een placenta is. Ook rookt ze volop tijdens de zwangerschap en drinkt ze meerdere energiedrankjes per dag. Ze heeft geen idee wat voor gevolgen dit voor de baby kan hebben. Later blijkt dat het met de baby in haar buik niet zo goed gaat, en het zou kunnen dat dit komt door het onverantwoorde gedrag van Marlies. Helaas blijft ze gewoon doorroken... Op Twitter stroomden de verontwaardige reacties dan ook weer binnen.

Bekijk de aflevering HIER. Het fragment waarin Tatum het met Marlies over haar verslavingen heeft kun je zien vanaf minuut 7:15.

Vaker artikelen lezen op Babybytes? Like ons op Facebook en volg ons op Twitter.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (8) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50