Rihanna wil nóg meer kinderen!

Rihanna wil nóg meer kinderen!
  • in Moeder
  • 1
  • 510
  • 11/04/2024

Als het aan Rihanna ligt en als het haar gegund is dan wil de zangeres nóg meer kinderen. ‘Ik weet niet wat het plan van God is, maar ik zou voor meer dan twee gaan.’

Graag een meisje

Rihanna en haar vriend, rapper A$AP Rocky, hebben nu twee zoontjes. Maar daar laat ze het liever niet bij. In een interview met het tijdschrift Interview laat ze weten dat ze graag nog meer kinderen wil. “Ik zou graag een meisje willen, maar als het weer een jongen wordt, dan wordt het maar een jongen.”

Liefdesleven

Ook is ze open over haar liefdesleven en haar huidige relatie met Rocky. “In voorgaande relaties probeerde ik en probeerde ik maar. Ik deed zo mijn best, en toch had ik het gevoel dat het niet genoeg was. Dus als je iemand tegenkomt die jou helemaal ziet, in jou gelooft en jou als de moeder van zijn kinderen ziet, is dat een heerlijk gevoel. Ik voel hetzelfde voor hem. Ik wist dat hij een goede vader zou zijn.”

Kleding recyclen

De twee zoontjes van het stel zijn nu zes maanden en ruim een jaar. De jongste groeit al zo snel dat hij al wat kleding van zijn oudere broer kan dragen. ”Ik heb rekken en tassen vol met kleding. Ze zijn allemaal op maat bewaard. Wat te klein wordt voor RZA, bewaar ik in bakken, zodat Riot ze later kan dragen. Iedereen denkt dat Rocky ze aankleedt, omdat ik ze Rocky-outfits aantrek.”

Eerste woordjes

Maar Riot is niet de enige die zo snel groeit. Zo heeft RZA al zijn eerste woordjes gezegd! ”Altijd als ik zijn aandacht probeerde te krijgen, riep ik 'Hey, hey, hey'. En op een dag zei hij dat tegen mij in dezelfde melodie en dus bleef ik het tegen hem herhalen.”

Wat is/was jouw wens wat betreft aantal kinderen?

Lees ook:

Rihanna voor het eerst te zien op foto met complete gezin
Veel moeders krijgen hun kinderen te kort op elkaar

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • MommyMn

    “Nóg meer kinderen”? Ze heeft er nu 2, de kop doet vermoeden alsof ze er 14 heeft en nog lang niet klaar is.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50