Recordaantal kijkers voor De Luizenmoeder

Recordaantal kijkers voor De Luizenmoeder

Juf Ank en alle andere schoolpleinmoeders en -vaders zijn weer te zien in het tweede seizoen van de serie De Luizenmoeder. Afgelopen zondagavond werd de eerste aflevering uitgezonden en dat leverde een recordaantal kijkers op!

Er keken maar liefst 4 miljoen mensen naar de nieuwe avonturen van de docenten en de ouders van de kinderen op de basisschool De Klimop. Het oude record stond op 3,5 miljoen kijkers.

Lees ook:
Deze vijf soorten moeders kom je op ieder schoolplein tegen

Eerste aflevering

Zo hoorden we in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen een nieuw afscheidslied van juf Ank, probeerde ze de naam Ahmed zo goed mogelijk uit te spreken en probeerde directeur Anton nieuwe leerlingen aan te trekken door de school als een van de veiligste scholen in de regio te promoten.

Buitenlandse versies

De serie is inmiddels zo’n succes dat er ook interesse is in het buitenland. In België is al een remake te zien, meldt NOS.nl en in Duitsland en Hongarije wordt er ook aan een eigen versie gewerkt.

Wat vond jij van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen?

Beeld: AVROTROS

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • rlyblue

    Iemand op mijn werk riep vandaag 'Achch-med' en de halve gang lach in een deuk. Erg grappig aangezien ik de enige (Nederlandse) vrouw in ons gedeelte ben

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50