Reactie man gaat viraal als zijn vrouw over grootste onzekerheid na bevalling vertelt

Reactie man gaat viraal als zijn vrouw over grootste onzekerheid na bevalling vertelt

Een vrouw bekende haar grootste onzekerheid na de bevalling; het dragen van die super oncharmante luierbroeken. De reactie van haar man is geweldig en gaat compleet viraal.

Het is een van die dingen die waar je niet zo heel snel bij stilstaat als je eenmaal bent bevallen. Je verliest nog wekenlang veel bloed. Vooral die eerste dagen en daarom zijn er van die handige luierbroeken. Maar ze zijn verre van charmant…

Lees ook
Wat je niet verwacht als je zwanger bent

Viraal op TikTok

Toen deze vrouw aan haar man over het dragen van deze luierbroeken vertelde en bekende dat ze zich daardoor onzeker voelt, kwam haar man met een briljante reactie. Die plaatste hij op TikTok en die post ging compleet viraal. Kijk hier waarom:

@thechampions2020

##bustitchallenge##momsoftiktok##dadsoftiktok##newparents##married##newborn##dipper##gotyourback##rideordie##postpartum##fyyyypppp##trending##pregnancy

Buss It - Erica Banks

Bron: TheSun.co.uk

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50