Prachtige foto's van een pasgeboren tweeling

Prachtige foto
  • in Lifestyle
  • 2
  • 2831
  • 12/12/2018

Wie smelt er niet graag weg bij mooie babyfoto’s. Nou, je kunt je geluk op, want ik mocht een poosje geleden twee schattige meisjes op de foto zetten. En dat dubbelop smelten wil ik je niet onthouden dus deel ik de foto’s graag met je.

Grote broer

Als newbornfotograaf uit Ede was het natuurlijk extra luxe dat ik foto's van deze tweeling mocht maken vlak bij huis: in Ede. Grote broer van 4 hielp met alles uitpakken en klaarzetten, terwijl de andere kinderen nog even op school waren. De meisjes waren lekker in slaap aan het vallen na de voeding en een heerlijke massage met babyolie. Tegen de tijd dat ik mijn spullen klaar had staan, kon ik de meisjes zo overnemen en mooi in positie leggen. 

Studio

Ik gebruik altijd een ministudio tijdens mijn newborn sessies. Dat is een grote posing bag (een soort zitzak) en een frame dat ik makkelijk in en uit elkaar kan halen. Daaraan kan ik de achtergronddoeken klemmen. Ik heb ook altijd een krat met mooie accessoires bij me en een mandje om in te fotograferen. Het grote voordeel van zo’n mooie posing bag is dat er makkelijk twee baby’tjes op kunnen liggen. Sterker nog, de broers en zus konden er ook nog bij! Maar ik begon met de foto’s van de babymeisjes samen.

Identiek?

Het is van deze tweeling nog niet bekend of ze identiek zijn of niet. Daar moeten papa en mama nog even achter komen. In elk geval was zusje A nu wat groter en sterker dan zusje B (terwijl zusje B toch echt 12 minuten ouder is). Tijdens de shoot kroop ze dan ook lekker tegen zusje A aan. Supermooi om te zien en kostbaar om foto's van te mogen maken. 

Ein-de-lijk zusjes

Nadat we de meisjes in verschillende veilige posities hadden gefotografeerd, kwamen ook de grote broers en zus erbij. Zus is natuurlijk heel erg blij dat ze ein-de-lijk niet meer het enige meisje is. In één keer twee zusjes erbij, wat een cadeau en een wonder. Mooi om te zien hoe trots de broers en zus waren op de meisjes. We maakten foto's van de kids en van het hele gezin en daarna mocht te tweeling nog lekker genieten van elkaar en elkaars warmte. Ik wrapte ze in en legde ze in een mandje lekker tegen elkaar aan. De meiden sliepen overal doorheen. 

Vereerd

Het is altijd bijzonder om bij een gezin naar binnen te mogen gaan en hun kleine pasgeboren kindjes over te mogen nemen om foto’s te maken. Ik voel me daar altijd erg vereerd bij. En als ik nu eens hormonaal op de bank zit te mijmeren over hoe groot mijn eigen kinderen al weer worden, dan smelt ik gewoon weer even weg bij deze foto’s.

Heb jij een newbornshoot van je kindje?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Ik ben Joke en ik ben newborn en gezinsfotograaf bij Precious People Fotografie (www.preciouspeoplefotografie.nl). Ik vind het belangrijk dat een fotoshoot bij mij niet alleen hele mooi foto’s oplevert, maar ook een bijzonder fijne ervaring is. Het helpt daarbij enorm dat ik zelf moeder ben van drie kleine kinderen (4,2 en bijna 1). 

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50