Prachtige foto: het moment dat dit meisje grote zus wordt

Prachtige foto: het moment dat dit meisje grote zus wordt

Geboortefotograaf Sarah Hill fotografeert heel veel unieke momenten, maar deze foto van een meisje dat op het punt staat grote zus te worden, is echt schitterend. De emoties spatten van het beeld af!

Terwijl Morgan Tolentino aan het bevallen is, lukt het Hill de emoties vast te leggen van de 6-jarige dochter van Tolentino, terwijl de baby ter wereld komt.

Lees ook:
10-jarige grote zus helpt bij geboorte babyzusje

Doula

Al vanaf driejarige leeftijd weet het meisje dat ze graag doula wil worden. De hele tijd was ze in de kamer aanwezig om haar moeder aan te moedigen en te steunen.

Foto

Toen het grote moment daar was, lachte en huilde het meisje de hele tijd. Ze vroeg meteen of ze een huid-op-huid-knuffel met de baby mocht.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50