10-jarige grote zus helpt bij geboorte babyzusje

10-jarige grote zus helpt bij geboorte babyzusje

Hoe speciaal is dit: dat je als zus je babyzusje mag helpen ter wereld te laten komen! Geboortefotograaf Paulina Splechta was erbij toen dit gebeurde en legde dit prachtige moment met haar camera vast.

Catherine Cook moest bevallen van haar derde kind toen ze haar 10-jarige dochter, Kayla, vroeg of ze bij de bevalling aanwezig wilde zijn en de baby wilde opvangen. De grote zus wilde dat maar al te graag.

Lees ook:
Geboortefotografie: veelgestelde vragen beantwoord

Adembenemend moment

Geboortefotograaf Paulina was erbij zijn om dit emotionele moment te fotograferen: “Dat moment dat Kayla haar zusje opving, terwijl verloskundige Laura Gibbons ervoor zorgde dat de baby op een veilige manier van grote zus aan moeder werd overhandigd, dat was zo hartverwarmend. Het was adembenemend om zoveel liefde te zien tussen twee zussen die elkaar voor het eerst ontmoeten.”

Facebook

De fotografe deelde een paar foto’s van deze bevalling op haar Facebook en dat leverde duizenden reacties op:

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50