Podcast: hoe voeding en beweging je helpen te herstellen na je bevalling

Podcast: hoe voeding en beweging je helpen te herstellen na je bevalling

In de derde aflevering van de BabyBytes-podcast The Real Deal interviewt therapeut en BabyBytes-deskundige Tilda Timmers Mark van Essen. Hij is personal trainer en voedingsdeskundige en geeft onder andere advies aan kersverse moeders over hoe je met voeding en beweging kunt herstellen na je bevalling.

Hoe komt het dat de ene moeder na zes weken wel in haar skinny jeans past en de ander niet? En welke voedingsproducten kunnen aan je herstel bijdragen na een bevalling en heeft voeding invloed op je als je niet lekker in je vel zit als kersverse moeder?

The Real Deal - #3 - Hoe voeding en beweging je helpen te herstellen na je bevalling

Mark van Essen oprichter van het online platform Thetransformcode.nl begeleidt nieuwbakken moeders om zich weer letterlijk en figuurlijk lekker in hun vel te laten voelen en geeft in de derde aflevering van The Real Deal heel veel tips & tricks.

Hoe kan het dat de ene moeder wel na zes weken in haar skinny past en de andere niet? Tips and tricks als je niet lekker in je vel zit en hoe voeding kan bijdragen aan herstel.

Beluister hier op iTunes

Beluister hier op Stitcher

Beluister hier op Soundcloud

Beluister hier op Spotify

Luister ook naar de vorige podcasts:

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Tilda (35) is getrouwd met chirurg Tim en moeder van Livia (3 jaar) en Emmi (0). Ze maakte na de geboorte van haar dochtertje een postnatale depressie door.

Nadat deze was opgeklaard, wilde ze graag moeders helpen, zoals ze zelf ook geholpen is tijdens haar postpartum depressie. Daarom besloot ze haar eigen begeleidingspraktijk voor mama's zonder roze wolk op te richten. Vanuit haar expertise als therapeut en ervaringsdeskundige op het gebied van postnatale depressies, begeleidt ze moeders weer het positieve pad op. 

Ook heeft ze de podcast The Real Deal bedacht en interviewt ze in de BabyBytes-podcaststudio deskundigen die advies geven aan kersverse ouders.

Voor meer informatie, kijk op froufroubegeleiding.nl. De begeleiding wordt vergoed door de zorgverzekering.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50