Pink legt concert stil wegens bevalling concertbezoeker

Pink legt concert stil wegens bevalling concertbezoeker

Tijdens haar Summer Carnival-concert in Sydney, Australië, legde Pink alles even stil, omdat een concertbezoeker weeën kreeg. Medische hulp kwam snel ter plekke, want haar bevalling was begonnen!

Tijdens het nummer Our Song legde de zangeres het concert 40 minuten lang stil, omdat ze door fans werd gealarmeerd dat een vrouw die vooraan stond medische hulp nodig had. Het was te horen dat Pink de EHBO’ers aanwijzingen gaf waar de vrouw zich bevond. Opgewonden fans lieten weten dat de vrouw op het punt van bevallen stond!

pink concert
Foto: SnapChat

Tips voor babynamen

Pink leek eerst wat verward, maar schreeuwde toen “Gefeliciteerd!” naar de moeder in spe. Ook gaf ze advies voor babynamen. “Wordt het een Alecia of een Alex die nu wordt geboren?” Dit was vast een verwijzing naar haar echte naam: Alecia Beth Moore.

“Ik vind dat we niet moeten kijken. Geef haar wat privacy! Wow, Our Song. Dat was het nummer dat 't 'm deed. Daar was ik echt niet opgekomen. Ik dacht dat zoiets meer tijdens Get The Party Started of Never Not Gonna Dance Again zou gebeuren. Wat ontzettend spannend allemaal. Ik weet even niet wat ik moet zeggen. Maar we gaan weer verder zingen. Het wordt fantastisch en je gaat het vast geweldig doen!”

Nog een vrouw bevallen na concert Pink

Het was trouwens niet de eerste keer dat tijdens de Summer Carnival-concerten een vrouw op het punt stond om te bevallen. In juli 2023 kreeg een vrouw tijdens het concert in Boston weeën. Zij is bevallen van een zoon.

Lees ook:

Pink verwijdert foto van Instagram met edele delen zoon
Wow! De dochter van Pink heeft een erg stoere haircut

Bronnen: 7news.com.au, Today.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • Ikendochter

    Hahah! En dit is dus waarom ik niet naar de 3 reeks concerten van Chris brown mocht afgelopen naar ik stond op knappen ! Kwam hij eindelijk naar Nederland mocht ik niet..

  • Lady-Whistledown

    Van wie niet?

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50