Pink verwijdert foto van Instagram met edele delen zoontje

Pink verwijdert foto van Instagram met edele delen zoontje

Pink is woest, de Amerikaanse zangeres snapt de ophef over een foto van haarzelf en haar kinderen niet. “Er is serieus iets mis met jullie”, reageert ze geschokt. Op de foto was haar zoontje alleen gekleed in een T-shirt, zijn geslachtsdeel was dus te zien.

Gecensureerd

Ze heeft de foto nu opnieuw geplaatst, maar dan een gecensureerde versie. De mensen die negatief reageerden op de foto spreekt ze toe en niet mild. “Commentaar geven op de penis van mijn baby? Over besnijdenis? Menen jullie dit serieus?”, aldus Pink.

Jullie zijn walgelijk

Ze gaat verder: “Zoals elke moeder op het strand, had ik niet eens door dat hij zijn zwemluier af gedaan had. Ik heb de foto verwijderd omdat jullie allemaal walgelijk zijn. Hier hebben jullie een foto van de pelikaan die wij blijkbaar gevangen hebben en urenlang mishandeld hebben voordat we een babypiemel in zijn gezicht bungelden”.

Plaats jij wel eens foto’s op social media waarop je kindje naakt is?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (7) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50