Perfect Vaderdag-cadeau: je mooiste foto’s als wanddecoratie

Perfect Vaderdag-cadeau: je mooiste foto’s als wanddecoratie

Ben je nog op zoek naar het perfecte Vaderdag-cadeau? Wat dacht je van een prachtige persoonlijke wanddecoratie van IXXI met de mooiste foto’s van jouw gezin? Wedden dat hij blij verrast is! Mamavlogger Augustina ging ermee aan de slag.

Allereerst zal ik mij even voorstellen: ik ben Augustina Stuut (31 jaar), mama van Joann (4 jaar) en Nevan (ruim 6 maanden) en ruim 8 jaar samen met hun papa, Jeffrey Peters (31 jaar). In samenwerking met BabyBytes mocht ik een persoonlijke wanddecoratie van IXXI maken en mijn ervaring door middel van een blog en vlog met jullie delen. Hoe gaaf is dat!

Eethoek gezelliger maken

Dagelijks zitten wij graag samen aan de eettafel: ontbijten, avondeten, spelletjes doen of thuiswerken. Het is voor ons dan ook belangrijk dat dit een gezellig plekje is. Onlangs zijn we begonnen met het restylen van onze eethoek door nieuwe tafelpoten onder onze steigerhouten tafelblad te monteren, een nieuwe lamp op te hangen en twee eetkamerstoelen te vervangen met een zelfgemaakte steigerhouten eetkamerbank/kist. Om het gezelliger te maken, heb ik onze eetkamerbank opgefleurd met een aantal kussens.

Toch miste ik nog iets aan de wand, maar ik wilde niet weer de standaard ingelijste foto’s aan de wand. Toen deze samenwerking met Babybytes op mijn pad kwam wist ik het direct. ‘IXXI my world’! Onze eethoek is nu helemaal af.

ixxi

How to IXXI?

Op de website van IXXI heb ik mij eerst laten inspireren en kwam ik een leuke fotocollage tegen waarvan ik wist dat het perfect voor ons zou zijn. Ik ben toen direct gestart met het maken van onze eigen muurdecoratie. Het maken van een IXXI-fotocollage is super simpel.

Toch had ik even een klein probleempje, namelijk keuzestress! Ik heb echt héél veel foto’s van ons gezinnetje en wist even niet welke foto’s ik moest kiezen voor de collage. Gelukkig kan een IXXI worden aangevuld of worden verwisseld met nieuwe fotokaarten en dit kan al vanaf twee kaarten.

Bekijk mijn vlog

Wil je weten hoe ik mijn persoonlijke wanddecoratie heb gemaakt? Bekijk mijn vlog!

Maak je eigen IXXI

Geïnspireerd geraakt door onze mamavlogger Augustina? Ga zelf aan de slag! Je krijgt nu via BabyBytes maar liefst 15% korting als je jouw eigen IXXI creatie gaat maken. Gebruik hiervoor de code Babybytes15. Deze code is geldig tot en met 30 juni 2018.

Deel jouw IXXI via je eigen social media en gebruik daarbij #ixxiyourworld.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50