Over dingen die kinderen absoluut ontkennen te hebben gedaan...

Over dingen die kinderen absoluut ontkennen te hebben gedaan...

Je mist ineens een hapje uit een taart die je net hebt gebakken en je peuter zegt: ‘Ik ging alleen maar even ruiken!’. Dit en zo veel meer hilarische smoesjes kun je van je kind krijgen als ze ontkennen ook maar iets te hebben gedaan waar ze zo overduidelijk schuldig aan zijn...

Twitter

Op social media worden de meest grappige momenten van ouders gedeeld die ook voor andere ouders zeer herkenbaar zijn. Zo heb je het fenomeen: ‘Ik heb het écht niet gedaan’. Ken je dat? Dat ze iets hardnekkig ontkennen terwijl o zo duidelijk is dat ze hartstikke schuldig zijn? Hier een paar hilarische verhalen van ouders gevonden op Twitter: 

Muni: “Mijn zoon van drie leerde al een beetje schrijven. Zijn naam was het eerste woord dat hij kon schrijven. Dus dat deed hij vooral op de muur... Ik vroeg hem waarom hij dat had gedaan. Zijn antwoord: ‘Ik heb het niet gedaan!'” 

Jennifer: “Ik zag een paar sokken op het nachtkastje van mijn kind staan en het leek alsof ze met iets waren gevuld. Ik vroeg aan mijn dochter wat er met die sokken aan de hand was. Haar antwoord: ‘Ze zijn echt niet gevuld met aardappelen!'. Ze waren dus echt wel gevuld met gekookte aardappelen...” 

Christine: “Mijn driejarige stiefzoon staat met een chocolade besmeurd gezicht voor de lade waar een chocolade cakeje uit mist: ‘Ik was alleen maar aan het ruiken!'” 

“Ik heb nog een verhaal over mijn zusjes toen ze nog zes en zeven waren. Ze waren een keertje vroeg uit van school en mijn moeder nam ze mee naar een nieuw hamburgerrestaurant in de stad. Ze zei dat ze dat niet tegen onze vader mocht vertellen. Toen mijn vader thuiskwam rende de jongste naar hem toe en zei met een trotse glimlach: ‘Pap, we zijn niet naar de Burger King geweest!'” 

Moira: “Toen mijn zoontje drie was, drukte bij op het blusapparaat in de keuken. Binnen de kortste keren verspreidde er zich een soort mist. Mijn man en ik waren compleet in paniek. Waar kwam dit vandaan? Onze zoon wees naar het blusapparaat en zei: ‘Ik heb het niet aangeraakt!’” 

“Mijn tweejarige peuter at een banaan en struinde vervolgens door het huis. Toen ik haar vond, vroeg ik haar waar de bananenschil was. Ze zei dat het was verdwenen. Ik zocht overal en vond 'm uiteindelijk in het toilet. Ze stond achter me en zei verbaasd: ‘Hoe komt die daar nu terecht?’ Vijftien jaar later weet ik nog steeds niet hoe die schil daar terechtkwam...” 

Bonnie: “We vroegen aan onze dreumes die in haar ledikant lag: ‘Wat ben jij aan het doen’. Antwoord: ‘Ik ben echt niet aan het poepen.’” 

Heb jij een leuke soortgelijke grappige situatie meegemaakt met jouw kind?

Lees ook:

Grappige uitspraken van kind in beeld
Deze momenten zijn zó herkenbaar voor ouders

Bron: BoredPanda.com 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50