Grappige uitspraken van kind in beeld

Grappige uitspraken van kind in beeld

Kinderen zijn heerlijk eerlijk en hun uitspraken kunnen vaak behoorlijk op je lachspieren werken of je emotioneren. Striptekenares Weng Chen heeft weer een nieuwe grappige reeks gemaakt over de uitspraken van haar kinderen. Heel herkenbaar!

 

Weng Chen is bekend door haar reeks The Adventures of Messy Cow waarin ze het ouderschap op grappige wijze in beeld brengt. Voor de serie heeft ze weer een nieuwe reeks gemaakt: Things My Kids Say. “Ouders uit de hele wereld hebben me laten weten dat dit zo herkenbaar is. Ik ben blij dat ik niet de enige ben die dit overkomt net als andere ouders die mijn striptekeningen lezen.”

Lees ook:
Hilarisch: striptekeningen over verschil eerste en tweede kind

Uitspraken

Hier zijn een paar illustraties uit haar nieuwste serie Things My Kids Say:

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50