Oproep: wat zijn jullie goede voornemens?

Oproep: wat zijn jullie goede voornemens?

Het nieuwe jaar is in zicht dus we kunnen met een schone lei beginnen! Voor de meesten is dit hét moment om het nu anders te gaan doen. Weg met die zwangerschapskilo’s, minder op het scherm, niet met je werk bezig zijn als je iets leuks aan het doen bent met je kinderen. Wat zijn jouw goede voornemens voor het nieuwe jaar?

Wij willen het weten: heb jij goede voornemens en denk je dat ze haalbaar zijn? Uit onderzoek blijkt dat de meeste goede voornemens na twee weken al sneuvelen, terwijl de meeste mensen ervanuit gaan dat het ze lukt om het goede voornemen vol te houden.

Lees ook:
Zo kun je geld besparen in het nieuwe jaar

Hoe houd je het wel vol?

Ten eerste moet je het echt zelf willen. Dus als een ander vindt dat er bij jou wel een paar kilo af mag, begin er dan niet eens aan.

Ten tweede: stel realistische doelen. Stel dat je wilt afvallen, ga er dan niet vanuit dat je van een maat 44 naar een maatje 36 gaat. Dat kan natuurlijk, mits op een gezonde manier, maar het zijn wel hele hoge eisen die je dan aan jezelf stelt.

Oproep

Wat is jouw goede voornemen voor 2019? En afvallen is natuurlijk een mooi doel, maar ik ben op zoek naar originele en haalbare voornemens! Mail naar chantal@babybytes.nl of laat hieronder of op Facebook een reactie achter.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50