Oproep: je kind suikervrij opvoeden of niet?

Oproep: je kind suikervrij opvoeden of niet?
  • in Voeding
  • 7
  • 5062
  • 18/06/2018

De documentaires en nieuwsberichten over hoe slecht suiker is, komen steeds vaker voorbij. Steeds meer kiezen voor een suikervrij dieet. Maar doet je kind dan mee of juist niet?

Suiker zit in meer producten dan je denkt. Niet alleen snoep en pakjes drinken bevatten suiker, maar ook bijvoorbeeld sauzen en vleesbeleg. Hierdoor krijgen we soms meer suiker binnen dan goed voor ons is en we ons bewust zijn.

Lees ook:
Foodwatch waarschuwt: kinderdrank bevat net zo veel suiker als cola

Wat is jouw mening?

Misschien dat jij daarom bewust kiest om minder of geen suiker meer te eten. Maar hoe doe je dat bij je kind(eren)? Probeer je die ook zo min mogelijk suiker te laten eten of juist helemaal niet? Of vind je een suikervrij dieet maar onzin en eigenlijk onhaalbaar?

BabyBytes is voor een artikel op zoek naar voor- en tegenstanders van een suikervrije opvoeding voor je kind.

Mail

Mail jouw mening in max 300 woorden naar chantal@babybytes.nl o.v.v. suikervrij.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (7) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50