Oproep: hoe goed ben jij met de nieuwe partner van je ex?

Oproep: hoe goed ben jij met de nieuwe partner van je ex?

Je ex (de vader of moeder van je kind(eren)) heeft een nieuwe partner. Hoe ga jij daar mee om? Is het haat en nijd of kunnen jullie prima met elkaar overweg? BabyBytes is benieuwd hoe goed jij met de nieuwe partner van je ex omgaat.

Het is iets wat je niet in voor ogen had: dat jij en de vader/moeder van je kind uit elkaar zouden gaan. Toch gebeurt het en daar moet iedereen, ook je kind, een nieuwe weg in zien te vinden. Dat kan heel lastig zijn en soms wordt het lastiger als daar een nieuwe partij bij betrokken raakt: de nieuwe partner van je ex. Hoe ga je daarmee om? En wat voor rol speelt hij of zij in het leven van je kind?

Lees ook:
Gelijke voogdij zorgt voor minder stress bij kind

Viraal

Op Facebook gaat een post viraal van bonusvader Dylan Lenox. Hij laat weten dat hij er niet alleen een dochter bij kreeg, maar ook een broer en een beste vriend. En daarmee verwijst hij naar de biologische vader van zijn stiefdochter.

Oproep

Dit is natuurlijk een ideale situatie voor gescheiden stellen met kinderen. BabyBytes is benieuwd hoe dat bij jou zit. Kun jij goed om met de nieuwe partner van je ex? Of kun jij als nieuwe partner goed omgaan met ex van je lief? Of gaat het helaas niet zo soepel. BabyBytes is benieuwd naar jouw verhaal. Laat je reactie hieronder of op Facebook achter of mail naar chantal@babybytes.nl o.v.v. ‘nieuwe partner ex’.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50