Oproep: ben jij uitgerekend tijdens het WK Voetbal 2022?

Oproep: ben jij uitgerekend tijdens het WK Voetbal 2022?

20 november is het zover: dan gaat het WK Voetbal van start. De finale wordt gespeeld op 18 december. Ben jij in die periode uitgerekend? Dan zijn we op zoek naar jou!

Op 21, 25 en 29 november speelt Nederland wedstrijden in de groepsfase. Dagen waarop vele voetbalfans aan de buis gekluisterd zullen zijn. En misschien komt ons kikkerlandje nog wel verder in de strijd en volgen er nog veel meer spannende wedstrijden. Maar wat als jij in deze periode bent uitgerekend?

Reageer!

Ben je zelf een voetbalfanaat en vind je het een geweldige afleiding tijdens de laatste fase van de zwangerschap en ben je zelfs van plan om de wedstrijd te volgens ook al ben je aan het bevallen?

En hoe zit het met je partner? Sta je erop dat hij/zij thuis blijft in plaats van in de kroeg om met vrienden en vriendinnen wedstrijden te kijken?
Wij willen het weten hoe jij en je partner het WK gaan beleven terwijl je in die periode bent uitgerekend. Reageer via dit formulier (kan ook anoniem!).

Lees ook:

Wat als je bent uitgerekend tijdens het EK Voetbal?
 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50